puertas y ventanas en alluminio, madera y PVCpuertas y ventanas en alluminio, madera y PVCpuertas y ventanas en alluminio, madera y PVCpuertas y ventanas en alluminio, madera y PVCpuertas y ventanas en alluminio, madera y PVCPASSIVHAUSpuertas y ventanas en alluminio, madera y PVCcatalogo de productosC/ Arimon, 47 local 3 · 08022 BarcelonaFacebbok Access-inInstragram Access-in

En Access-In venim d’una llarga tradició de fusters i ebenistes, sent la fusta un element ideal per a la construcció. La fusta ens dóna una gran versatilitat a l’hora de fer tot tipus de mobles o construccions a mida.

Treballem la fusta al detall, oferim acabats d’alta qualitat, dissenyem i ens adaptem a les seves necessitats i espais, des de projectes globals fins petit mobiliari.

Des 2017 som els fabricants i distribuïdors d’armaris Imor a la zona de Barcelona. Aquests són armaris fets a mida, d’alta qualitat i disseny innovador a un preu molt competitiu. El seu punt fort són les portes corredisses. Tenen una gran varietat d’acabats i ofereixen la possibilitat de poder escollir entre diferents dissenys; tant per al client més minimalista com per al més sofisticat i amb una molt bona relació qualitat-preu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 

ventanas y puertas de PVCventanas y puertas de aluminioVentanas y puertas de madera

TANCAMENTS EN PVC, ALUMINI I FUSTA

Elevadores EBAM
 
Cookies
Politica de privacidad y Avisos Legales
    Disseny & Powered by LMVweb © 2002-2022 - Twenty Anniversary

 

Cerramientos, ventanas y puertas

PVC, aluminio, madera

refomas interio y exterior

passivhaus